Jos et omista omaa pitkämiekkaa tai messeriä

HUOMIO NE SEURAN JÄSENET, JOILLA EI VIELÄ OLE OMAA PITKÄMIEKKAA TAI MESSERIÄ!

Seuralla on tarjolla miekattomille uusille jäsenille npitkämiekkja ja messereiä ilmaiseksi. Etuoikeus lainamiekkoihin on aina uusimmalla jäsenillä. Kun jäät tämän joukon ulkopuolellle on sinun tullut viimestään aika hankkia oma miekka.

Jäsenet, jotka eivät vielä omista omaa pitkämiekkaa tai messeriä. Huomatkaa, että lainamiekat eivät  vain ”ilmesty” treenipaikalle, vaan jonkun täytyy ne sinne huolehtia ja kantaa.

Asevastaaville 6-9 kg:n lainamiekkalaukun kantaminen omien varustesäkkien lisäksi joka treeneihin ”varmuuden vuoksi”, on ylimääräinen riesa.

Syksyn 2019 salikaudesta lähtien vastuu lainamiekkojen tarjolla olemisesta tulee olemaan hieman niidenkin harteilla, jotka niitä käyttävät:

Niiden seuran jäsenten, joilla ei ole omaa pitkämiekkaa tai messeriä, ajoissa etukäteen esim. WhatsApp- tai tekstiviestillä asevastaavalle treeneihin osallistumisestaan,  jotta asevastaava voi huolehtia lainamiekkoja paikalle tarpeen mukaan.

Sovittele itse asevastaavan kanssa, miten toimitte. Tässä esimerkkiratkaisuja:

– Jos käyt treeneissä epäsäännöllisesti,  kannattaa sopia, että ilmoitat kun pääset treeneihin.
– Jos taas käyt treeneissä säännöllisesti, sovi että ilmoittelet niistä kerroista jolloin et pääse paikalle.

Aseita lainaavien on myös palautettava aseet samaan varustekassiin, mistä ne ottivatkin. Ja ihan hyvä olisi tarjota kantoapua asevastaaville laina-aseiden kanniskeluun.

ASEVASTAAVAT:
Pitkämiekat: Janne Leskinen 0445831152 ja Ja Aleksi Karvonen 04043207838
Messerit: Mika Vesterinen 0503499563