Perintävouti

“Maksa tai itket ja maksat…”

Jos jätät maksamatta maksut ajallaan, tai et toimita yhteystietojasi tai jotain seuran pyytämää tietoa ajallaan joudut tekemisiin yllä olevan miehen kanssa! …ja se ei tule olemaan kivaa ja mukavaa!

Reijo Ruotsalainen on vastannut seuran perintäasioista vuodesta 2016 lähtien. Vuosina 2010-2016 tehtävää hoiti Mika Vesterinen.

Vakavasti sanottuna maksakaa maksut, ilmoittautukaa treenikausiin, ilmoittakaan muuttuneet yhteystietonne jne. ajallaan ja jos tarvitsette maksu-/miettimisaikaa, sopikaa siitä ennakkoon.

Muistakaa noudattaa maksuohjeita ja ilmoitusohjeita esim. kuittien ja maksuilmoitusten kanssa.

Miksi näin? Seuran vapaaehtoistyöläiset keskittyvät seuratoiminnassa mielellään ihan kaikkeen muuhun, kuin maksujen vahtimiseen, maksumuistutuksiin ja maksamattomien maksujen karhuamiseen ja tai esim. treenikausuítietojen kyselyihin yksittäisiltä jäseniltä. Nämä ja kaikki muu seuratoiminnan pyörittäminen vie paljon työtunteja ja tapahtuu meidän muutaman aktiivijäsenen omalla vapaa-ajalla ilman palkkioita. Yksittäinen huolimaton tai välinpitämätön jäsen työllistää helposti enemmän kun muut jäsenet yhteensä.

Auttakaa meitä ja olkaa täsmällisiä.