Perintävouti

perintä

Maksa tai itket ja maksat!

Jos jätät maksamatta maksut ajallaan, tai et toimita yhteystietojasi tai jotain seuran pyytämää tietoa ajallaan joudut tekemisiin seuran voudin kanssa! …ja se ei tule olemaan kivaa ja mukavaa!

Mika Vesterinen toiminut perintäasioista vastaavana voutina vuoden 2022 alusta lähtien.

Hän on tehtävässä jo toista kertaa ja on seuran neljäs vouti. Vuosina 2010-2016 seuran perintäasioista vastasi Mika Vesterinen ja häntä seurasi tehtävään Reijo Ruotsalainen vuosina 2016-2019, Matti Laine 2019-2020 ja Valtteri Kauppi 2020-21.

Vakavasti sanottuna maksakaa maksut, ilmoittautukaa treenikausiin, ilmoittakaan muuttuneet yhteystietonne jne. ajallaan ja jos tarvitsette maksu-/miettimisaikaa, sopikaa siitä ennakkoon.

Muistakaa noudattaa maksuohjeita ja ilmoitusohjeita esim. kuittien ja maksuilmoitusten kanssa.

Miksi näin? Seuran vapaaehtoistyöläiset keskittyvät seuratoiminnassa mielellään ihan kaikkeen muuhun, kuin maksujen vahtimiseen, maksumuistutuksiin ja maksamattomien maksujen karhuamiseen ja tai esim. treenikausitietojen kyselyihin yksittäisiltä jäseniltä. Nämä ja kaikki muu seuratoiminnan pyörittäminen vie paljon työtunteja ja tapahtuu meidän muutaman aktiivijäsenen omalla vapaa-ajalla ilman palkkioita. Yksittäinen huolimaton tai välinpitämätön jäsen työllistää helposti enemmän kun seuran muut jäsenet yhteensä.

Auttakaa meitä ja olkaa täsmällisiä.