Rautaportti -varustehankinnat

Savon Miekka on tehnyt turkulaisen Rautaportin kanssa alennussopimuksen. Seuran jäsenet saavat rautaportti.fi –verkkokaupasta ja myymälästä 10% alennusta kaikista tuotteista, alennuksen saa myös postimaksuista.

Verkkokaupassa seuran tarjouskoodi syötetään Kampanjakoodit-kenttään tilausta tehdessä vaiheessa 2/3 – Maksutiedot. Verkkokauppa osaa tällöin laskea alennuksen automaattisesti.

Miekan kärkitulppa.

Tikari treenaamikseen suositeltavin väline on Rautaportilla myynnissä oleva Cold Steelin synteettinen treeenitikari. Vinkkinä myös Varsi- ja pitkäjouset- valikon alta löytyy nuolen kärkeen tarkoitettu kumitulppa, joita hemassa käytetään miekan kärkisuojuksena.

Cold Steelin synteettinen Rondel-tikari. Tikari on todettu erittäin hyväksi treenikäyttöön, se on miellyttävä kädessä, kärki joustaa hyvin pistossa. Joustosta huolimatta terä ei ole liian “löysä” vaan siinä määrin jäykkä, että sillä voi myös torjua. Väistimen ansiosta tikarilla torjuminen myös toimii huomattavasti järkiperäisemmin, kuin pyöröpuun pätkillä joita on aikaisemmin käytetty, joilla ollaan aikasemmin treenattu.

Tämä mahdollistaa ihan eri tasoisen tikaritreenin kun puukepit, paljon nopeamman treenaamisen vähäisemmillä suojavarusteilla.