Seuran tekstiilien ennakkotilaus 17.3.20 saakka

Treenipaita mustalla painatuksella.

Nyt on taas tilattavissa seuran tektiileitä. Panostakaa ennakkotilaukseen, sillä seuralle ei oteta varastoon kuin pieni määrä tavaraa.  Ennakkotilauksen takarajaa on 17.3.2020 saakka.

Toimitusaika on marraskuun loppupuoliskolla. Huom. Kaikkia tilauksia ei tarvitse lunastaa heti. Jos tarvitsen maksuaikaa, voit lunastaa oman tilauksesi myös osissa.

Paidoissa ja huppareissa on kaksi painatusta: Rinnassa logo ja selässä seuran nimi ja logosta poimitut miekat. Housuissa seuran logo tulee vasempaan reiteen. Keltaisessa paidassa painatukset ovat mustalla ja mustissa tekstiileissä keltaisella.

T-PAITA. KELTAINEN. 18,90€   – Treenipaita!!
COLLEGE-HOUSUT. MUSTA.  23,90€
VETOKETJUHUPPARI. MUSTA 45,00€
T-PAITA. MUSTA.  18,90€
HIHATON PAITA. MUSTA. 15,90€

KIINNOSTAAKO URHEILUSUKAT JA PYYHELIINA SEURAN LOGOLLA?

Tilauksen ohessa on alustava kiinnostuskysely keltaisista urheilusukista painatuksella, niin että toisessa sukassa on seuran logo, sekä keltaisesta pyyhkeestä (140×70), jossa olisi seuran logo-painatus. Alustava hinta-arvio olisi Sukat: ennakkotilauksella 13-15€ (?) ja pyyhe ennakkotilauksella 25-29€ (?)

Laitelkaa rastia ruutuun, jos olette kiinnostuneita. Jos kiinnostusta löytyy tarpeeksi, viedään noita suunnitelmia eteenpäin.

TILAUSLOMAKE
Ilmoita malli, väri, koko ja kappalemäärä.