Miekka mielessä -projekti 2013-2014

DSC00055 mv

Savon Historiallisen Miekkailun Seuran Miekka mielessä -projektin ideana on viedä historiallista miekkailua seuran nuorten avustamana esille Kuopiossa sinne, missä nuoret ovat ja tehdä lajia tunnetummaksi järjestämällä näytöksiä ja oppitunteja, sekä madaltaa muillakin tavoilla kynnystä lähteä tutustumaan historialliseen miekkailuun ja samalla kannustaa seuran nuorisojäseniä mukaan seuran toimintaan aktiivisina toimijoina. Projektin päätapahtuma tulee olemaan Kuopion nuorisotalojen keskuspaikassa Kulttuuriareena 44:ssä keväällä 2014.

Vierailujen lisäksi projektiin kuuluu myös mm. pienimuotoinen videopaja-toiminta. Teemme muutaman seuran nuoren kanssa video-klippejä, joissa seuran käyttämiä välineitä ja toimintaa esitellään ja tehdään tutuksi, jotta kynnys lähteä tutustumaan lajiin ja osallistumaan lajin seuratoimintaan madaltuisi.

MIEKKA MIELESSÄ -PROJEKTILLA OMAT BLOGISIVUT TÄÄLLÄ

http://miekkamielessa.wordpress.com

KYSYTTÄVÄÄ TAI IDEOITA MINNE VIEDÄ MIEKKAILUA?
Onko sinulla jotain kysyttävää hankkeesta? Opiskeletko tai oletko töissä Kuopiossa paikassa, jossa voisimme järjestää historiallisen miekkailun esittelyä, lajinäytöstä tai tutustumiskursseja tai -oppitunteja nuorille ja nuorille aikuisille (n.15-29v)?  Ota yhteyttä!

Savon Historiallisessa Miekkailuseuran Miekka mielessä -projektia vetää Mika Vesterinen.
Sähköpostiosoite: mika.vesterinen[ät]dnainternet.net
Puhelinnumero: 050-3499563

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s