Tervetuloa tutustumaan / Liity mukaan

Tervetuloa tutustumaan!

Harjoituksiin voi tulla tutustumaan ja niihin voi halutessaan myös osallistua. Ilmoittele etukäteen, jos lajiin tutustuminen kiinnostaa,  ota yhteyttä seuran puheenjohtajaan , ks. Yhteystiedot-sivu.

Varusteiksi riittää aluksi t-paita, tummat verryttelyhousut sekä salikaudella sisäpelikengät ja ulkotreenikaudella lenkkarit. Seuralla on tarjota tutustumassa käyville joitakin lainamiekkoja, joten miekatta ei tarvitse olla. Jos sinulla on, tai saat jostain lainaan urheilumiekkailumaskin, se kannattaa ottaa mukaan.

Liity mukaan!

27973140_1541934009187562_3971513227060767298_n

Kuva: Paula Vesterinen.

Harjoittelun voi aloittaa ilman aiempaa kokemusta miekkailusta tai muista kamppailulajeista. Lajin voi hyvin aloittaa myös aikuisiällä. Mitään superkuntoa ei miekkailun aloittaminen vaadi ja kunto kasvaa harjoittelun myötä.

Miekka myös tasa-arvoistaa ”voimasuhteita”, joten suuret ja pienet sekä naiset ja miehet pystyvät miekkailemaan aika tasaväkisesti.

Perusvarustus treeneihin on sisäpelikengät, tummat verryttelyhousut, keltainen tai valkoinen t-paita, pitkämiekka ja miekkailumaski.

Seuralla on tarjota joitakin miekkoja uusille jäsenille, joten oman miekan hankkiminen ei ole alkuunsa kiireellinen asia. Etusijalla lainattaviin miekkoihin ovat tutustumaan tulleet vierailijat ja uusimmat jäsenet. Tarjolla on myös vuokrattavaksi seuran uusille jäsenille joitakin miekkailumaskeja hintaan 10€/kaksi viikkoa, jotka eivät ole vielä ehtineet hankkia omaa maskia.

Salikaudella meillä on kaksi salivuoroa viikossa ja toukokuun lopulta elokuun puoliväiin Puistotreenejä ulkona hieman epäsäännöllisemmin mm. säistä riippuen.

Seuran jäsenmaksu on 20€/vuosi + ensimmäisen jäsenmaksun yhteydessä 25€ liittymismaksu. Kevät- ja syyskausien treenimaksut ovat noin 60-65€ /kausi. Kesäkaudella on pieni treenimaksu, noin 15-20€.

Muita kuluja ei seuran toiminnassa mukana olemisesta ole, paitsi jos osallistuu erikseen järjestettäviin kurssipäiviin yms, joissa on erilliset osallistumismaksut.

170518-paula4

Kuva: Paula Vesterinen.

Aloittelijat ovat tervetulleita kaikkiin seuran harjoituksiin. Näin uudet harrastajat pääsevät nopeammin mukaan lajin pariin, eikä kenenkään tarvitse jäädä odottelemaan mitään tulevia peruskursseja.

Ikärajat:

Lajin aloittaminen ikäraja. 15-vuotias voi tulla mukaa huoltajan kirjallisella luvalla ja harkinnan varaisesti 14-vuotias huoltajan kanssa yhdessä.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s