Miekkailutarvike.fi -varustehankinnat

miekkailutavike_logo

http://www.miekkailutarvike.fi
(Tämä on alunperin julkaistu artikkelina 26.10.13, mutta lisätty löydettävyyden lisäämiseksi tänne pääsivujen joukkoon.)

-Päivitetty 24.11.17-

Savon Miekka on tehnyt Oululaisen Miekkailutarvikkeen kanssa sopimuksen, että Miekkailutarvike sponsoroi seuraa tietyllä prosentilla siitä, mitä seuran jäsenet ostavat heiltä miekkailuvarusteita. Eli jos olette tilaamassa tavaraa Oulun Miekkailutarvikkeesta, niin muistakaa laittaa nettikaupan tilauksen “Lisää vapaamuotoinen viesti tilaukseesi” –viestikenttään seuran nimi Savon Miekka.

 PBT1
PBT:n kaula- ja solisluusuojus. (kuvat: Oulun miekkailutarvike)

Seurassa on käytössä aika paljon Miekkailutarvikkeesta ostettuja varusteita, joten niihin on helppo tutustua, kun vaan muistaa treeneissä asiaa kysellä. Seuralaisilla käytössä ainakin  Regenyei Peterin Messereitä, Feder-mallin pitkämiekkoja, sivumiekkoja, historiallisen miekkailun maskeja, kalpamaskeja, treenihanskoja, vapaamiekkailuhanskoja, takkeja, housuja, alapääsuojia, rintasuojia, sekä kaula- ja solisluusuojuksia.

PBT3 PBT2
PBT:n kovikkeellinen miekkailutakki, sekä miekkailuhousut lonkkasuojilla (kuvat: Oulun miekkailutarvike)

Historiallisen miekkailun suojavarusteet löytyvät täältä.
Kalpamaskit löytyvät urheilumiekkailuvarusteista täältä.
Merkittävin ero “historiallisen miekkailun” maskeihin on väri ja hieman edullisempi hinta.

Peter Regenyein vapaamiekkailuun ja vapaamiekkailunomaiseen harjoitteluun soveltuvat Feder-mallin pitkämiekkoja löytyy erilaisilla pituuksilla ja kohtuullisen edullisesti täältä. huomaa että Pavel Mocin raskaammat pitkämiekkoja ei jäykkyytensä ja jykevyytensä vuoksi saa meidän seurassa käyttää vauhdikkaammassa treenissä ei niitä kannata ostaa. Jos olet hankkimassa miekkaa, tutustu malleihin  treeneissä, ennen kuin lähdet miekkaa tilaamaan.

regenyei-feder img_3569rene-78-8
Regenyei Peterin Feder-pitkämiekka (kuva: Regenyei Armory)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s