Seuran tekstiilien ennakkotilaus 25.10.17 saakka

Nyt on tilattavissa myös pitkään odotettu uusi treenipaita keltaisena mustalla painatuksella.

Nyt on lopultakin tilattavissa seuran tektiileitä uudistetulla logolla ja seuran nykyisellä nimellä. Panostakaa ennakkotilaukseen, sillä seuralle ei oteta varastoon kuin pieni määrä tavaraa.  Ennakkotilauksen takarajaa on jatkettu 25.10.2017 saakka.

Toimitusaika on marraskuun lopun tienoilla. Huom. Kaikkia tilauksia ei tarvitse lunastaa heti. Jos tarvitsen maksuaikaa, voit lunastaa oman tilauksesi myös osissa.

Paidoissa ja huppareissa on kaksi painatusta: Rinnassa logo ja selässä seuran nimi ja logosta poimitut miekat. Housuissa seuran logo tulee vasempaan reiteen. Keltaisessa paidassa painatukset ovat mustalla ja mustissa tekstiileissä keltaisella.

T-PAITA. KELTAINEN. 18,90€   – Uusi treenipaita!!
COLLEGE-HOUSUT. MUSTA.  23,90€
VETOKETJUHUPPARI. MUSTA 41,90€
T-PAITA. MUSTA.  18,90€
HIHATON PAITA. MUSTA. 15,90€

KIINNOSTAAKO URHEILUSUKAT JA PYYHELIINA SEURAN LOGOLLA?

Tilauksen ohessa on alustava kiinnostuskysely keltaisista urheilusukista painatuksella, niin että toisessa sukassa on seuran logo, sekä keltaisesta pyyhkeestä (140×70), jossa olisi seuran logo-painatus. Alustava hinta-arvio olisi Sukat: ennakkotilauksella 12€, norm. 13,90€ ja pyyhe ennakkotilauksella 23€, norm. 29€.

Laitelkaa rastia ruutuun, jos olette kiinnostuneita. Jos kiinnostusta löytyy tarpeeksi, viedään noita suunnitelmia eteenpäin.

TILAUSLOMAKE
Ilmoita malli, väri, koko ja kappalemäärä.

Advertisements