Seuran miekoilla uusi vastuuhenkilö

regenyei-feder img_3569rene-78-8

Seuralla miekoilla ei vähään aikaa perushuollosta vastaavaa henkilöä on ollut, mutta nyt on uudeksi talkoolaiseksi tähän hommaan lupautunut Matti Laine. Hän ottaa seuran miekat silloin tällöin tarkistettavaksi, missä kunnossa terät ovat ja siistii ja pyöristää terien kolhuja.

Meillähän on seurassa käytössä miekattomille lainattavaksi kuusi miekkaa, jotka ovat päässeet taas vähän huonoon kuosiin terän osalta, kun vielä miekkoja lainaavia ei ole aikoihin muistuteltu, että asetta palauttaessaan olisi hyvä pyyhkäistä terää seuran miekkalaukussa olevalla viilalla. Kovasti hakatuista hoitamattomista miekanteristä saa helposti pieniä viiltohaavoja ja metallinsiruja ihoon. Jatkossa pyritään seuran miekoista huolehtimaan taas tältä osalta vähän paremmin.

Omat henkilökohtaiset miekkansa jokainen tietty pitää kunnossa omatoimisesti ja erikseen kehottamatta, eikös niin? Jos kaipaat asiasta ohjeita, ota se puheeksi harjoituksissa.

Muistetaanpa taas jatkossa, että seuran miekkoja lainailevilla on velvollisuus lainaamisen jälkeen hioa miekkojen teristä uusia särmiä pois erikseen käskemättä, jotta miekat pysyisivät käyttökunnossa. Tätä varten seuran miekkalaukussa pari viilaa. Ohjeita annetaan tarvittaessa.

Kiitokset Matille vastuunkannosta. Hyvä että talkootyön tekijöitä löytyy seurantoiminnan pyörittämiseen, etteivät kaikki hommat kasaannu vain muutaman aktiivin niskaan.

-M!ka-

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s