Kesän ulkotreenit Kuopiossa

messer-talf2

Messeriä a’ la Hans Talhoffer.

Kesän puistotreenien suunnitelma näyttää Kuopiossa varsin vilkkaalta: Viidet treenit neljänä päivänä viikossa useaan eri aselajiin,  jos vaan sää sallii. Treenit vedetään vähän siis sääolosuhteiden ja myös vetäjien paikalla olon ehdoilla, varsin lyhyilläkin varoitusajoilla.

Treeneistä, sekä niiden muutoksista ja peruutuksista ilmoitellaan sähköposti-tiedotteilla kesätreenailun postituslistalle ilmoittautuneille. Treenipaikkana toimii sama Maria Jotunin puiston kulmaus kuten parina viime kesänäkin. Treenipaikan tarkka sijainti löytyy karttalinkistä täältä.

Lähes ajantasainen treeniohjelma tulee esillä myös Ajankohtaista juuri nyt -sivulle sitä mukaa, kun treenit varmistuvat.

ILMOITTAUDU KESÄTREENEIHIN

Kuopion kesätreeneihin ilmoittautuminen: mika.vesterinen(ät)dnainternet.net. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä missä treeneissä mahdollisesti tulet olemaan mukana.

TREENISUUNNITELMA

Maanantai klo 19.30-20.45 Saksalainen tikari. Talhoffer ja Falkner (Liechtenauer trad), sekä  Wallerstein (Nürnberg trad.)

Keskiviikko klo 19:00 – 20:30 Messer. Lecküchner & muu Liechtenauer trad, ehkä myös Wallerstein ja Rast (Nürnberg trad.)

Torstai klo 18:00 – 19:30 Italialainen pitkämiekka ja tikari. Fiore dei Liberi.

Sunnuntai klo 13:00 – 14:00 Bolognalainen miekkailu.
Sunnuntai klo 14:00 – 15:30 Saksalainen pitkämiekka. Liechtenauer trad.

Tässä yllä siis vain suunnitelma. Lähes ajantasainen treeniohjelma tulee esillä myös Ajankohtaista juuri nyt -sivulle sitä mukaa, kun treenit varmistuvat.

Ainakin viikonloppuisin saattaa edellä mainitun lisäksi olla jotain muutakin ohjelmaan, kun edellä on mainittu. Todennäköisesti mukana tulee olemaan myös ainakin taistelusauvaa ja ehkä jotain muutakin.

Lauantai toimii sunnuntain varapäivänä.

fiore1007-78-7

Pitkämiekkaa Fiore dei Liberin tapaan.

TERVETULOA TUTUSTUMAAN

Seuran ulkopuoliset ovat aina tervetulleita tutustumaan toimintaan. Jos osallistuminen treeneihin kiinnostaa, tarvitaan siihen ennakkoilmoitus, jotta osaamme ottaa tarvittavat lainavarusteet mukaan. Jos kiinnostaa, ota yhteyttä allekirjoittaneeseen: mika.vesterinen(ät)dnainternet.net

– M!ka –

falkner dagger 404px-Ms__KK5012_47r

Peter Falknerin oppia tikarin kera.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s