Seuran värit

varit-eh

Seuran värit: Valkoinen paita, mustat housut ja lisävärinä keltainen, vaikkapa urheilusukissa (kuva: Elisa Hyvärinen).

Muistutukseksi kaikille, että seuran väreihin tehtiin muutoksia sääntömääräisessä jäsenkokouksessa 2014. Valkoinen ja musta ovat edelleen treenivaatetuksen päävärit, mutta niiden lisäksi otettiin mukaan keltainen.

Harjoitusten paitasuosituksena on seuran oma paita, muu HEMA-paita, planko-valkoinen tai muuten kuvitukseltaan mahdollisimman hillitty valkoinen paita.

Housujen väri on musta. Suosituksena seuran logolla varustetut verryttelyhousut, planko-mustat tai muuten kuvitukseltaan mahdollisimman hillityt mustat verryttely- tai miekkailuhousut.

Jos jotain lisukeväriä haluaa ottaa käyttöön, niin värinä on keltainen, kuten yllä olevan kuvan pitkävartiset urheilusukat.

Jos haluat käyttää keltaista lisäväriä, mutta et ole varma suunnitelmasi soveltuvuudesta treeniasuksi, ota asia puheeksi harjoituksissa. Esimerkiksi sellainen housuvalinta, missä toinen lahje on musta ja toinen on keltainen, on myös hyväksytty treenikäyttöön.

Jossain määrin yhtenäinen treenivaatetus on erityisen tärkeää silloin kun treenataan ulkopuolisten nähden, kuten kesä-elokuun ulkotreeneissä. Silloin toiminta näyttää ulkopuolisen silmin organisoidummalle ja yhtenäisellä vaatetuksella on suoraan pr-arvoa koko seuralle.

Harjoitusten ulkopuolella seuran vaatetuksesta löytyvät myös seuran logoilla varustetut mustat t-paidat ja vetoketjuhupparit. Jos seuran logoilla varustettu vaatetus kiinnostaa, niin niiden perään kannattaa kysellä harjoituksissa.

-M!ka-

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s